Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

DAY Home

5 vare(r)
5 vare(r)

DAY Home. Interiør- og livsstilsbrandet vi alle drømmer om.


DAY Home kan bedst beskrives, som værende en serie af smukt, skandinavisk design med et twist af lidt international bohemestil. Marianne Brandi er den kreative sjæl og designer bag DAY Home. DAY Home er en del af det kendte og ikke mindst danske modehus DAY Birger et Mikkelsen. DAY Home er et ovenud skønt interiør- og livsstilsbrand, som de fleste kun drømmer om og kunne indrette hele hjemmet med.


DAY Home. Unik serie af tekstiler, lamper etc.


DAY Home serien består af bl.a. tekstiler, lamper og meget andet til det perfekte hjem – med et lille twist af bohemestilen. Tekstilerne i DAY Home serien er håndlavede af dygtige kunsthåndværke i naturlige materialer. Tekstilerne er håndlavet med materialer såsom silke, hør og bomuld. Inspirationen til DAY Home tekstilerne hentes i de etniske broderier og mønstre fra Østens kulturarv. Der er ingen tvivl om, at DAY Home har formået og bringe Østens mystik til deres fantastiske tekstiler.

Filosofien bag DAY Home er ’mix don’t match’. DAY Home er fortaler for, at man blander klassiske puder med etniske – og gerne på tværs af farver og mønstre. Ved og blande de forskellige DAY Home tekstiler vil man kunne opnå et unikt og personligt udtryk. Netop muligheden for, at kunne skabe et personligt udtryk i ens hjem, er kendetegnet for DAY Home.


Marianne Brandi. Sjælen bag DAY Home.


Marianne Brandi er den kreative sjæl og designer bag DAY Home. Marianne Brandi har arbejdet med interiør og design igennem hele sit professionelle virke og trådte ind i DAY familien tilbage i 1997. I 2005 lancerede hun DAY Home kollektionen, som kendetegnes ved at være smukke genstande mikset med et internationalt udtryk.