Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Dyberg Larsen

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Dyrberg Larsen designerlamper i eksklusivt og kreativt design


Dyrberg Larsen lamper er kommet for at blive. De eksklusive, dekorative og ikke mindst kreative lamper med mulighed for personlig stil, hitter hos RoomPlus.dk.

Dyrberg Larsen har fundet sin plads i de store og innovative designeres rækker. Danskerne elsker de smarte, luksuriøse og kunstneriske kreationer fra Dyrberg Larsen, der er designet af den danske Frank Kerdil. Forny dit hjem og dit humør med friske designs og nye farver. Med Lamper fra Dyrberg Larsen har du både funktionelle og dekorative designerlamper, der med de smarte samlinger af lampens elementer muliggør et helt exceptionelt lys, der i den grad har fundet vej til kunstkendere.

Dyrberg Larsen står bag en lang række kreationer indenfor bolig og livsstil, men hos RoomPlus.dk har den store interesse helt klart været for de smukke, elegante og ikke mindst kreative Dyrberg Larsen lamper, der giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på dit hjem.


Personlige lamper fra Dyrberg Larsen


Ofte kan designerlamper være smukke og imponerende uden helt at matche det du søger. Et personligt præg kan ofte være den lille detalje, der gør hele forskellen i din stue, på kontoret eller på børneværelset. Med lamper fra Dyrberg Larsen har du i den grad mulighed for at sætte dit personlige præg på din udvalgte lampe.

Flere af lamperne, så som Dyrberg Larsen Illumin Follow-Your-Age, Dyrberg Larsen PineApple Medium Go-Card og Dyrberg Larsen PineApple Medium Magazine tillader dig at sætte lampen sammen på forskellige måder, der hver især har deres helt unikke udtryk. Desuden kan du vælge at udskifte de kvadratiske kartonplader på disse lamper fra Dyrberg Larsen med egne fotos eller tegne egne motiver direkte på lampen. Flotte lamper til både spisebordet og børneværelset, hvor du ønsker at ændre stil fra tid til anden uden at udskifte din lampe. De mere stilrene og elegante lamper finder du også i flere farver i Dyrberg Larsens lampekollektion.


Innovativt design i kreative materialer


Dyrberg Larsen er kendt for sin innovative tilgang til designs og udformning. Med smarte udformninger og ikke mindst en ny måde at anskue begrebet materialer på, så formår Dyrberg Larsen med det danske design at implementere noget så simpelt som overskudslagre af tidskrifter og magasiner i de kreative lamper. Designerlamper med omtanke for miljøet hitter.

Den berømte PineApple Magazine kan eksempelvis ikke bare variere i den måde du sammensætter de forskellige dekorative kartonplader, men kan også variere i formen – enten som en ananas eller som en kogle. En genial idé fra Dyrberg Larsen, der formår at inddrage forbrugeren i selv kreationen. Lamperne samler du selv og med de smarte og overskuelige design hævder Dyrberg Larsen selv, at flere af lamperne kan samles på blot 11 minutter. Slip magien og kunsten løs i dit hjem med smukke lamper fra Dyrberg Larsen.