Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Ferm Living

3 vare(r)
3 vare(r)

Ferm Living. Kort om danske Ferm Living


Ferm Living blev grundlagt tilbage i 2005 af Trine Andersen. Siden da er Ferm Living blevet et af de mest populære brands indenfor boligtilbehør. Der går ikke en måned uden, at et eller flere produkter fremhæves, roses eller på anden måde er repræsenteret i et boligblad eller modemagasin. Ferm Living er blevet populære grundet deres designstil og ikke mindst deres gode designere. Det grafiske touch på Ferm Living produkterne er altid af højeste klasse og kvaliteten ligeså.

Da Trine Andersen tilbage i 2005 startede Ferm Living blev hun, af en clairvoyant, sammenlignet med en lille fugl, der skulle ud at flyve. I dag går netop denne fugl igen i både logo og produktdesigns. Ferm Living blev skabt og har siden da haft en lang og spændende rejse til hvor firmaet er i dag.

Ferm Living er kendt for deres ’matte’ farver, spændende mønstre og gode miks af klassiske retro designs med naturen. Ferm Living formår og mikse stilarterne således at det færdige produkt fremstår nyt og moderne.

Ferm Living dækker over en lang række af lækre designprodukter til hjemmet. Hvad enten man ønsker lækkert design til væg, bord, gulv eller måske endda på kontoret - vil man med garanti kunne finde det man søger i det store sortiment af lækkert boligtilbehør fra danske Ferm Living. Ferm Living sortimentet dækker bl.a. over Ferm Living viskestykker, skåle, Ferm Living plakater, krus, bordskånere, Ferm Living lysestager, dækkeservietter, kurve, Ferm Living puder, tepotter, wallstickers, bokse til opbevaring, opslagstavler, Ferm Living studio og meget meget mere.