Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Ferm Living

Ferm Living Pine Tea Towel - viskestykke

Vejl. pris 79,00 DKK

40,00 DKK

Leveringstid: 1-2 dage

Beskrivelse

Ferm Living Pine Tea Towel er et af de utroligt populære viskestykker fra danske Ferm Living. Viskestykket er fremstillet i 100% organisk bomuld. Fashionabelt, funktionelt og fantastisk viskestykket til en utrolig skarp pris.

Ferm Living Pine Tea Towel har den klassiske farvepalette i matte farver, som Ferm Living er utroligt kendt for. Dette er absolut design i topklasse. Mønsteret vil med sikkerhed medvirke til, at sætte mere liv i indretningen af køkkenet. Det lækre organiske bomuld vil gøre det til en regn fornøjelse af tage opvasken - måske der endda vil blive kamp om denne opgave fremover?

Kombiner Ferm Living Pine Tea Towel med andre Ferm Living viskestykker og skab en spændende sammensætning af smukke tekstiler

Ferm Living Pine Tea Towel kommer i en kartonæske, som er fremstillet af genbrugspapir. Ferm Living viskestykket er dermed den perfekte gave til en du holder af.

TIP. Et nyt Ferm Living viskestykke skal ligge i blød i vand i 24 timer inden det tages i brug. Dette vil forbedre sugeevnen betragteligt.

Lagersalg :: Først til mølle
  • Alt sælges til indkøbspriser
  • Ordren er først gået i gennem når der er betaling online
  • Varerne afsendes hurtigst muligt
-50%

Flere visninger

Leveringstid 1-2 dage
Designer Trine Andersen
Mål L:70 x B:50 cm
Materiale bomuld