Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Flux

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Flux. Fra papirklip til designerstol.


Flux er en sammensmeltning af ordene flexible og luxury. Netop disse to ord beskriver og kendetegner utroligt godt den kendte Flux Chair, som er firmaets flagskib. Flux Chair er et stilsikkert og moderne møbel, som kan anvendes alle vegne uanset tid og sted. Flux Chair kan foldes sammen på blot få sekunder og kan dermed nemt tages med under armen eller sættes op til et par ekstra middagsgæster.

Uanset om du bor på et slot eller i en etværelses lejlighed, kan du være sikker på, at Flux Chair vil passer perfekt ind i din indretning. Står du ikke og mangler den ekstra siddeplads kan Flux Chair blot foldes sammen og gemmes væk igen.

Flux Chair er naturligis også perfekt til brug i det offentlige rum. Så uanset om du har 25 erhvervsfolk til møde i direktionslokalet eller blot en ventende gæst i din frisørsalon, så kan du være sikker på, at de alle kommer til at sidde yderst behageligt i en Flux Chair.

Det handler nemlig om at nyde livet, om at omgive sig med godt design og ikke mindst om at sidde godt. Flux Chair er en stol, som bare skal prøves!