Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Graypants

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Graypants hitter med deres Scraplights luksuslamper. Graypants har taget ikke alene USA med storm, men også Europa har fået øjnene op for disse eksklusive lamper til både loft, bord og gulv. Ualmindeligt smukt design.


Et brand inden for brugskunst og bolig interiør, der har sat sine spor på stjernehimlen af talentfulde og ambitiøse designere må siges at være det amerikanske og eksklusive brand graypants. De erfarne og talentfulde amerikanske designere bag graypants har virkelig slået igennem lydmuren med deres innovative kreationer og hos RoomPlus.dk finder du de populære og ikke mindst dekorative lampeserier kaldet Scraplights. Vi fører det ypperste af det ypperste indenfor lækker boliginteriør og det er med stor stolthed, at vi har taget dette elegante og miljøbevidste brand til os. Graypants er kommet for at blive.


Eksklusivt design med tanke for miljøet


Idéen bag graypants er bæredygtigt design. Derfor har skaberne bag dette spændende og nytænkende brand i høj grad overrasket kunstelskere i store dele af USA og Europa med deres kreationer. Hos RoomPlus.dk fører vi den luksuriøse lampeserie Scraplights. Her får du ikke bare moderne belysning, men også harmonisk og dekorativt lys, der kommer fra et lampedesign, der er uden sammenligning. Genbrugsmaterialer, håndlavede produkter og stor omtanke for ikke alene miljø, men også menneskene bag produktionen er grundtankerne bag dette brand. Graypants har formået at skabe liv, lys, harmoni og forundring med deres innovative produkter. Ikke alene danske boligejere har fået øjnene op for denne form for luksuriøs boligtilbehør, men også erhvervslivet er faldet for dette high end bolig tilbehør.


Graypants er langt mere end luksus


Definer luksus og du vil tænke tanker som smukt design og eksklusive materialer, men for graypants er luksus langt mere end lækre materialer og design. Luksus er også kærlighed til selve fremstillingsprocessen. Luksus er det håndbearbejdede materiale. Luksus er nærvær mennesker imellem. Socialt fællesskab og trygge omgivelser er vigtige elementer i og bag produktionen af designs fra graypants. Uanset om det drejer sig om indsamling af materiale til produkterne, selve produktionen og de mennesker, der ender med slutproduktet, så er det med omtanke for øje – omtanke for miljøet, omtanke for materialer, omtanke for produktionen og omtanke for slutbrugeren. Graypants ønsker med deres mærke at samle og forene mennesker med deres smukke designs samtidig med at der tages hensyn til miljøet. Saml familien under de blide og harmoniske lysstråler fra Scraplights serien. Nyd familiens nærvær og grin sammen. Hyg dig og nyd livet. Hvordan kan du andet med produkter fra graypants...