Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

HagedornHagen

18 vare(r)
18 vare(r)

HagedornHagen. Biller, sommerfugle og andre små bevingede væsner.


HagedornHagen er stiftet af de to fotografer Mads Hagedorn-Olsen og Anders Morell Hagen. Begge har en gammel lidenskab og passion for kryb og andre små bevingede væsner. Gennem tiden har de sammen samlet, præpareret og fotograferet udvalgte eksemplarer af biller og sommerfugle. Med disse har de skabt en serie af grafiske kunstudtryk af høj håndsværksmæssig og kunstnerisk kvalitet. HagedornHagen er navnet på denne serie.

Kunstudtrykkene i HagedornHagen motiverne er kunstneriske på en anderledes og spændende måde. De summer af ren nostalgi og poesi. De passer flot ind i nutidens boligmiljøer, hvor stramme møbelklassikere står side om side med livlige vintagemøbler og andet lækkert tilbehør. Motiverne fra HagedornHagen vil ligeledes gøre sig aldeles godt på børneværelset med tegnestifter i hjørnerne eller i en farverig ramme. Har du et HagedornHagen motiv vrimler det med muligheder for smuk og flot indretning af hjemmet – eller måske i virkeligheden kontoret?

Med tanke på selve trykket og papirvalg er der virkelig kælet for HagedornHagen produktet. Hvert HagedornHagen motiv er kun produceret i et lille eksklusivt oplag på 2.000 stk.