Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Missoni Home

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Missoni Home håndklæder, puder m.m. – Et hjem med liv og farver


Missoni Home stammer fra Italien, hvor designerne bag har kreeret deres produkter til Missoni Home til et hjem i forandring. Lækre stoffer i sofistikerede, elegante og til tider livlige motiver. Hjertet bag disse fantastiske designer håndklæder, puder m.m. er chefdesigner Rosita Missoni. Hun har eksperimenteret med print, broderi m.m. i sine mange spektakulære kollektioner, der blot er blevet smukkere og mere betagende år efter år.


Missoni Home er designet ud fra filosofien, at et hjem er levende – et hjem er i konstant forandring. Det skal udvikle sig og bliver aldrig fuldendt. Derfor er Missoni Home også et mærke, som konstant kan forny, forandre og forbløffe til det bedre.


De betagende fabrikationer bag Missoni Home stoffer og møbelproduktioner er enestående.  Fascinerende linjer, fantasi, geometri og skulpturel innovation og ikke mindst en stor del passion står bag idéen bag Missoni Home. Her skaber du et hjem med liv. Et liv med glæde. Eksklusivt og ikke mindst berigende – det er hvad Missoni Home er for dit hjem.


Håndklæder fra Missoni Home er nogen af deres mest efterspurgte varer. Der findes et hav af forskellige størrelser, motiver, mønstre og farver. Fælles for alle de fantastiske designer håndklæder er, at de er fremstillet af den højeste kvalitet. Så er du på udkig efter nye håndklæder vil disse fra Missoni Home være et fantastisk bud. Der findes Missoni Home gæstehåndklæder, Missoni Home badehåndklæder og ikke mindst de flotte og iøjefaldende Missoni Home badelagener.