Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Moooi

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Moooi er hollandsk og betyder smuk.


Moooi er firmaet der formår og skabe grænseoverskridende designs, som vi alle kender og elsker. Moooi står for kreativitet udover det sædvanlige. Har du set den store sorte hingst med en lampe placeret på hovedet? Det er Moooi, som står bag denne designer lampe. Moooi har ligeledes fremstillet andre designs hvor dyreriget har været inspiration til selve udformningen. Firmaet har f.eks. lavet et vildsvin som bord og en hest- og kaninlampe.

Moooi har deres base i det Hollandske og har eksisteret siden 2001. En af personerne bag Moooi er designeren Marcel Wanders. Til trods for, at Moooi kun har eksisteret siden år 2001, er det lykkes firmaet og nå vidt omkring i verden. De mageløse og innovative Moooi designs er og finde i stortset hele verden.


Moooi er altid grænsesøgende og udfordrende.


Designeren Marcel Wanders er en af personlighederne bag de kommercielle succeser fra Moooi. Designerne bag Moooi produkterne står for design og form, som altid er grænsesøgende og udfordrende. Med udgangspunkt i denne filosofi opstår der sød musik i form af unikke lamper og møbler, som ikke alene er helt i tråd med tiden – men også ofte foran.

Moooi har positioneret sig på markedet for designer møbler og lamper, som geniale og opfindsomme. Forventningerne til Moooi er simple; vi vil overraskes og udfordres – hvilket Moooi til fulde formår.