Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Trin 1 af 2

Vælg farve på Mr. P's krop

Mr P. One Man Shy Ivory/Creme Krop eller Mr P. One Man Shy White/Hvid Krop eller Mr P. One Man Shy Black/Sort Krop
Ivory / Creme Krop   White / Hvid Krop   Black / Sort KropMr. P. Skræddersy din helt egen Mr. P lampe.

Mr. P er i sig selv en utrolig ærekær, morsom og sjov bordlampe, som vil passe godt ind i de fleste hjem. Hos RoomPlus har vi lavet den ultimative guide til valg af den for dig helt rigtige Mr. P lampe.

Mr. P kommer med en krop i forskellige farver og en skærm i alverdens forskellige farver. Sådan anvender du den ultimative Mr. P guide:
#1 Vælg farve på Mr. P's krop
#2 Vælg farve på Mr. P's skærm

Mr P. Et absolut must-have for designelskeren!

Mr. P er en på alle måder innovativ, sjov og anderledes lampe. Der er ingen tvivl om, at Mr. P lampen har et unik design, som ikke er til og tage fejl af. Vi har nok alle set lampen et eller andet sted, men måske ikke helt kendt ’navnet’ på den. Nu kender du navnet! Mr. P bordlampen er et absolut must-have til personen der ønsker og gå til grænsen, overraske gæsterne og have lidt sjov i hverdagen. Mr. P er med andre ord en ægte humørspreder!

Mr. P er fremstillet i enten hvid, creme og sort farvet plastik. Lyset stråler ud af Mr. P’s hoved og skaber en hyggelig belysning til ethvert rum. Som Mr. P står der stolt, ærekær, rolig og sikker er han den mest ønskværdige gæst i din stue. Men lad ikke Mr. P stå hele nøgen forgæves – tænd ham!

Mr. P lampen fås med forskellige skærmfarver. Så hvad enten du ønsker en sort, turkis, grøn, pink, lilla, rød og hvid lampe er det en mulighed. Det er muligt og tilkøbe en ekstra skærm – måske endda i en ny farve - til Mr. P efterfølgende.

Mr. P er en absolut bestseller og det er ikke uden grund. Frygt ej, at du er den eneste med god smag og stil. Læs nedenfor hvorfor andre har valgt Mr. P bordlampen…

”Min søn har gennem længere tid plaget mig for denne skøre lampe. Da det så blev hans fødselsdag havde han kun skrevet Mr. P på ønskesedlen – til hele familien! Udvidende og i bedste tro ender det ud med, at vi er 4 fra familien der står med hver vores gave til ham, som værende hver vores Mr. P bordlampe. Han valgte og beholde 2 af dem og de sidste 2 blev overtaget af andre familiemedlemmer. Skør fødselsdag, som jeg ikke vil glemme!” - Bettina Kjaer, Risskov

”Jeg har længe ønsket mig Mr. P lampen, men aldrig været så heldig og komme i nærheden af den. For kort tid siden fandt jeg den på nettet hos RoomPlus og her dagen efter står den ligeså fint i min vindueskarm. Jeg kan varmt anbefale Mr P lampen til alle dem, som måske er i tvivl om hvorvidt netop denne lampe er den ’rigtige’ for dem. Bordlampen er sjov, anderledes og smart – ægte design der rammer plet og frembringer sjove kommentarer fra gæsterne.” – Emil Holst, København Ø