Du har 0 produkter(er)
For i alt 0 kr.
Til kassen

Nomess

17 vare(r)
17 vare(r)

Nomess Copenhagen. Et absolut must-have!


Nomess Copenhagen er et dansk firma, som er bedst kendt for deres opbevaringsbokse i akryl. Nomess er firmaet bag alt til opbevaring, i et enkelt og stilrent design. Tanken bag Nomess produkterne er, at skabe orden i kaos med flotte designprodukter. Med Nomess vil du opnå fuld kontrol i hverdagens travlhed og opleve hvor lækkert det er og have styr på sit skrivebord, make-up’en eller måske kontorartiklerne. Du bestemmer helt selv hvad du ønsker og bruge dine produkter fra Nomess produkter til opbevaring af. Det stilede Nomess Tøjstativ vil ligeledes kunne give dig kontrol over garderoben...

Med Nomess ved hånden åbner du for en verden af organisering på en trendy, smart og stilren måde. De transparente bokse i akryl gør det nemt at overskue, hvad man har og hvorhenne. Der findes ligeså et sortiment af smukke Nomess knagerækker. De kommer i forskellige farver og størrelser. Ekstra kroge og bøjler kan tilkøbes ved siden af.


Favoritter fra Nomess Copenhagen


Nomess Copenhagen er førende i hele Skandinavien for deres unikke produktsortiment og stil. Leder du efter opbevaringsbokse eller lignende i akryl er Nomess uundgåelig. En af de mest populære produkter fra Nomess er deres A4 Drawer, der holder skøn orden på ethvert skrivebord.

Nomess står ligeså bag en lang række af andre lækre produkter til organisering af ens daglige rod. Med en Nomess Make-Up Tool Box kan du bl.a. få styr på mascaraen på bordet, neglelakken i vindueskarmen og vippebukkeren der flyder på gulvet. Der er ingen tvivl om, at Nomess har en række produkter - der vil være et ægte must-have for den kvalitetsbevidste kvinde.

Hos RoomPlus er vi faldet for Nomess’ kollektionen, som består af ægte kvalitetsprodukter med gode funktioner. Få styr på dit rod med Nomess!